PAAVON PARHAAT

PARHAAT
Home
RADAN KUNNOSTUS
HÖYRYVETURIT
YMPÄRISTÖÄNI
KUVIANI
PARHAAT
NASTIN TARINOITA
KLIKKAA
 
 
Paavon Parhaat sivut Sinulle
Heittoja Helsingistä
ja vähän muualtakin
 
 
 
Kuvaa vähän sieltä ja täältä.
 
 
 

pirkko1.jpg

Rahakirstun vartija Vantaalta.
 
 

satama2.jpg

Höyrypaatti Keiteleellä.

koski

Koski

Siikakoski Konnevedellä. Kekkonen kalasteli täällä.
 
 

kekkonen1.jpg

Henkilöpalvontaa suomalaiseen tyyliin.
 
 

veturi.jpg.jpg

asema1.jpg

Tässä sitten vanhaa VR kalustoa vanhalta Suolahden asemalta . Vasemalla Pikku Jumbo odottamassa kunnostamista . Ylhäällä lumihankeen unohtunut "Lättähattu" tiettävästi toimintakuntoinen . Kauempana pilkottaa postivaunu ja sen takana vankivaunu . Suolahdessa on myös toimintakuntoinen Pikku Jumbo . Taisi olla vaan tallissa piilossa käydessäni kuvailemassa siellä.
 
 
 

016_14a.jpg

Tämän näköisillä vimpaimilla ennen hoidettiin junien kulkua . Siitä kun mies kammesta pyöräytti niin juna meni oikealle asemalle . Eikä ollut tietokoneet liikennettä sotkemassa . Niikuin täällä Helsingin suunnassa tuntuu vähän väliä tapahtuvan,
 
 
 

ossi014.jpg

Siirrytäämpäs merimaisemiin . Jungmanni Ossi ruorivuorossa.
 
 

verkko038.jpg

Luonnon muovaama verkon kuivausteline gasgrundetin saaressa.

koira029.jpg.jpg

Laivakoira harjoittelija Ripsa . Tutustumassa Stora Pentalan maastoon . Rodultaan ötökkä on Novaskottian noutaja . Tykkää märästä , ryteiköstä ja uimisesta . Eikä syöminenkään ole vastenmielistä . Kunnon koira.
 
 

saar019.jpg

Pentalan saaren tuparakennus . Kuuluu EU.n suojelukohteisiin.
 
 

saari018.jpg.jpg

Pentalan saaren rakennuksia . Sauna on vaan joskus lämmitetty liian kuumaksi.
 

005_03a.jpg

Kaikki Kouvolassa varusmiespalveluksensa suorittaneet tietävät tämän paikan . Sehän on tietysti Hahkalan Baari eli ruokala . Nimihän paikalle tuli sotilasmestari Hahkalan mukaan . Hahkala oli ruokalan pomo .
 
 

aukki004_02a.jpg

Tämäkin rakennus tuli tutuksi KarPr olleille . Aliupseerikouluhan se siinä siintää . On vaan maalailtu toisen väriseksi . Nykyisin siinä on kaakkois suomen sotilasläänin esikunta . Aikanaan koulun johtajana toimi Majuri S.Ylikoski jonka mielilausetta Ali.Ups. oppilaista ei voida julkaista . Syystä että tätä sivua katselee myös naiset sekä lapset .
 
 

ovi013_12.jpg

Siinä on Lepaan puutarha opiston tilaviini myymälän ja ravintolan sisäänkäynti . Ostin sieltä vanhaa kunnon Vadelma limonaatia . Limunaati tehdään tilan vadelmista . Joskus pikku pentuna olen saanut yhtä hyvää kun mita tämä oli . Suositellaan....
 

012_11.jpg

Täällä sitä limunaatia sitten tehdään . Niin ja tehdäänhän siellä myös viinejäkin . Tuotannossa on hyvä valikoima erilaisia marjaviinejä .
 
 

012_10a.jpg

Täältä sitä saa . Nimittäin maailman parasta ruislimppua . Paikka on Mannisen kotileipomo ja sijaitsee Konnevedellä .Limpun nimi on Riihilimppu ja resepti taatusti salainen .
Noin siinä sitten käy kun ottaa kuvaa vastavaloon ilman vastavalosuojaa .
 

Enter supporting content here

Uusia kuvia nyt!